Yeeeeeeees!!

Jag är verkligen jätte glad,vet ni varför??
Olivers julklapp/födelsedags present är FIXAD!!!
Yes,och han får det han så hemskt av allt vill ha,en EGEN liten motor cross cykel....
Visserligen är det en tidigt 80 talare men det funkar nu tills man ser att Ollie klarar av detta och att han verkligen tycker detta är kul,då kan man ju leta efter en lite tuffare nyare modell åt han:)
För det blir säkert så att Tindra oxå vill köra och Måns då kan dom ta denna cross medans ollie får en större..Ollie cross:):)
Så jag var ner till min kompis Cicci på Malma Racing här i byn och fick en hjälm,byxor,handskar och tröja till Ollie..Så nu fattas det bara ryggskena,bröst skydd och cross stövlar osv sen har han hela kittet!Men blocket och tradera är räddaren i nöden;)
Allt får han i julklapp!
Mogge ska fixa till crossen med airbrusch på tanken så den blir motiv lackad:)
Pruta ner hojen så jag fick den för drygt 2000 spänn...
 
Jag vet att jag har en överlycklig liten prins på julafton;)
Tindra ska få dockvagn och alla tillbehör som skötbord osv i julklapp...
Letar även efter hello kitty dockhus och my little ponny tillbehör åt henne, och prinsess saker..
Men har ett problem,hon tycker inte om mycket tjej saker tuvärr,inte än så länge,hon leker mest med bilar och vill även ha "kill" kläder,hon avskyr klänningar och ha håret uppsatt tex..
Så vem vet det kanske blir en eldriven Blixtenm MCqween åt Tindra i julklapp:):)
 
Ja men nog om detta.
Jag jobbar,pluggar och läser till körkortet just nu!
Jag har dagarna fulla.
Planerar för bröllopet och jag fixa en viss artist igår som ska spela på vårt bröllop:)
Mogge vet inget utan det ska bli en överraskning..
Jag älskar denna kille och hans band:):)
Visst det kostar några tusen att få honom men va sjutton nu ska jag få mitt/vårt drömbröllop så då får det kosta vad det kosta vill.
Vi lägger undan pengar varje månad som är ett bröllops budget konto sen sitter jag och räknar ut allt och tar det billigaste alternativen.
Jag har dröm bilden framför mej hur allt ska se ut,hoppas bara att det blir så oxå oavsett om jag så ska stå brud som hög gravid;)
 
Idag kom domen på den Norska Massmördaren Anders Behring Breivik...
 Straffet på 21 års förvaring är strafflagens strängaste. Det kan förlängas med fem år i taget, så länge han bedöms utgöra en fara för samhället.
 
En fråga och undran:HAR DENNA MAN RÄTT ATT LEVA????
Han har helt iskallt och utan empati för levande varelser dödat 77 människor mestadels ungdomar!!!
Varför i helvete ska han fortsätta få leva????
Nej skjut han lååååååååångsamt,börja från tårna och gå uppåt så han får lida satan!!!!
Sen ett skott i huvet som han gjorde på så många oskyldiga ungdomar på Utøya den 22 juli.
Hur fan kan denna man som sitter och LER under rättegången vara så jävla iskall utan känslor ingen empati för fem öre och sitta och säga att han handla i "nödvärn"??
Ursäkta man dödar inte 77 människor i "nödvärn"!!!!!!!!
Nej fy fan ibland ska det fan finnas dödsstraff på idioter!!
Usch denna man får mej att SPYYYYYYYYYYY.......
 
 
Nu säger jag

Natt jobb......Tradera

Sitter på jobbet har jobbat natt mellan fredag och lördag och även inatt jobbar jag...
Fick börja 1 timme tidigare idag.Är sjukt trött just nu men får ingen ro att sova.
Har haft grymt mycket på jobbet idag...
Så nu när alla sover så har jag suttit vid datan och kollat tradera och lagt bud på höst kläder och skor till trollen!!Har hittat sprillans nya street skor till båda trollen plus Softhells jackor...Det behövs just nu.
Sen till vintern måste jag hitta nya Overaller åt trollen och vinter kängor.
Men det blir nog att ta en tur till Lager 157 och köpa FUNK overaller och 2 delat vinter set om man inte hittar på Tradera vill säga.
 
Japp så har jag ÄNTLIGEN fått godkänt från CSN och får nu pengar i höst får pengar redan på tisdag!!!
Gud så skönt att veta att hyran blir betald och man har mat ppå bordet!!
Sen har jag ju min Rocka billy kryssning om 14 dar och sen Monster Jam redsan den 15e september! Så ja pengar behövs kan jag ju säga..
 
 
Nej det blev ett snabbt inlägg nu måste jag gå och lägga mej innan ögonen går i kors här snart...
 

Dagen idag.....

Idag Sluta jag 10 då hade jag jobbat natt.Tog sedan bussen till Flen för att vara på möte med familjerätten med S..
Först fixa jag bank ärende,sen gick jag till Thims körskola,men det var ingen där,så jag får ta det på måndag och skriva in mej där för att börja plugga järnet för körkortet!!För då har jag nämligen blivit lovad ett Jobb till,Tim Vik det oxå men i Hälleforsnäs...Skit kul...
Drog sen till Linda och Stoffe på en kaffe innan mötet.
Mötet gick väl hyfsat..1 gång i veckan ska han få träffa barnen några timmar efter dagis.Inge mer,just nu...Jag bestämmer helt och hållet umgänget och hur det ska se ut,men det ska bara ske 1 gång i veckan för tillfället så barnen framför allt Tindra får skapa en relation till pappa då hon ej har det utan ser och säger pappa till Mogge...Sen så hade ju familjerätten atgit kontakt med Nova (Missbruksenheten)där då S och hans nya kärring påstår sej gå och lämna "rena" prover.
Då har tydligen S visat rena prover dom senaste 2 månaderna enligt papperna.
Men alkoholen kan han ju fortfarande ta då han hade fått antabus utskrivet av läkare i går!!!! och både jag,Mogge och mååååååånga andra har sett S och kossan komma ut från bolaget med påsar med öl....Man är fan inte dum i huvet som dom verkar tro...Jag är inte född i en farst direkt!!
Så nej jag och S kom överens om 1/veckan för tillfället sen får vi se med Ollie om han kan vara hos Pappa varannan helg elr nåt..Men det lär dröja innan nåt sånt umgänge kommer att ske...
Varför ska fanskapet bry sej nu,när jag har skött barnen själv under hela vårt förhållande?? Varför i helvete har barnen blivit så viktiga nu helt plötsligt!!!!!Nej fy fan säger jag..Men man får beteé sej vuxet och tänka att trots allt jävla jidder så är det trots allt barnens pappa det kan jag aldrig ta bort,varken ur mitt liv eller ur barnens liv,och det vill jag inte heller.Men det enda lilla jag kräver är nykterhet och drogfri het...Är det så mycket begärt kanske???
Plus problematiken med Ollie och allt som rör honom,men S fattar inte detta,han menar att det inte är nåt fel på Ollie och att hane j har tagit skada utav S missbruk och misshandeln emot mej när barnen var närvarande! WTF!!!!
Hur jävla dum får man bli???
Klart som fan ollie tror att det är normalt att slåss när hans egen "Vuxna" Pappa kan stå och puckla på mamman!! Det säger för fan sej självt!! Elr??
Det är ett stoooort problem hemma att Ollie blir såååå arg att han ej kan hantera sin ilska och frusteration så han slår!! Jag tar bara bort ollie från situationen och säger att det han gör är fel.Men Mogge däremot blir arg och skriker på Ollie och tycker att Ollies "slående"är ett sjukt beteénde!!;(
Jag har talat om för Mogge att han ej kan skrika för det blir bara värre och Ollie ska ej ha skrik och gap omkring sej pga av vad han har varit med om..Detta har även BUP betonat att det är jätte viktigt för ollies utvecklande att han har lungn och ro omkring sej och en trygg hemma miljö..Jag är oerhört mån om detta men visst jag kan bli arg på Ollie oxå men jag hanterar det på ett annat sätt för jag vet hur känslig Ollie är...Jag tror inte Mogge förstår riktigt hur illa Ollie har tagit skada....Så Mogge får nog vara med på ett BUP möte.
Tindra visar inga tecken,hon gillar bara läget.Men jäääääääävlar vilket humör hon har fått.....Röd håriga är eldiga påstås det.JA!!!!! Ja det kan man lungt säga,hon slåss och gallskriker när hon inte får som hon vill,hon är så envis så det finns inte...
Men mina troll är lika fina oavsett hur trotsiga och jävliga dom är,thats it!
Killarnas kläder till bröllopet är KLARA!!!!! Hitta faktiskt lite rockabilly stuk på kläder i H&M nya katalog,så jag betsällde till killarna;) 1000 kr styck och då är det skor,byxor osv....Det tyckte jag var helt oki...Tindra ska ju ha en lika dan som mammsen fast i liten modell..Har hittat så fina så;)
Erika och Amanda ska ju ha klänningar oxå...Men det har jag inte hittat nåt riktigt ännu...Jag vill ju ha en vit&svart klänning har hittat några men är osäker på vilken jag ska välja..vilken tycker ni???
Alla ska ju då vara vit/svarta...
Dessa brudklänningar passar med vårt tema rockabilly/Bikers tema nämligen om det är vit och svart...Men detta är en ljungel och välja bland...
Man blir tokig...Ska sätta mej och skriva inbjudnings kort snart oxå...
 
Jaja nej nu ska jag ta och bädda ner mej i soffan här på jobbet och se om man får några timmars sömn..Och hoppas att alla sover och ingen larmar...
Slutar 11.30 imorrn ska då hem och mysa med barnen och gubben sen till jobbet för ett nattpass igen...Fick deligering på medicin idag oxå:) Nu fattas bara insulin men det skulle jag få vid ett senare tillfälle då det var några till som skulle få deligering på insulin samtidigt....Men känns skönt att få detta då man blir helt självständig då.... sen leeeeeeeeeeedig några dagar men då ska jag plugga Geriatrik för på Måndag ska jag in och göra prov...
Håll tummarna....Måste ju för sjutton ha pengar....Nuuuuuuuuuu
Puss på er.
 
 
 
 
 
Livet är för kort för att slarvas bort. Älska de människor som behandlar dig väl. Glöm, välj bort de som inte gör det. Tro på att det finns en orsak till allt som sker. Om du får en chans till, så grip tag i den med båda händerna. Om det ändrar ditt liv, så låt det ske! Ingen har sagt att livet ska vara lätt!
 

Natt jobb

Japp här ligger man på jobbet med Ica,jobbar min första natt idag;)
Känns helt oki..
Har fått ett pass på lördag mellan 8-20,sen natt pass mellan 16e och 17e och 18e och 19e Augusti..
Känns kanon att jobba,trivs skit bra här trevlig personal och trevliga boenden...
 
Har nu gjort mina 2 insändningsuppgifter på Geriatriken och på Måndag ska jag in och skriva prov..Sen hoppas på att jag får G så jag får kursen godkänd så jag får mina csn pengar.........Nuuuuuuuuuuu..
Jag har bestämt mej för att LYCKAS.....Jag ska fixa min utbildning,ska fixa mitt körkort!!Ska jobba så mycket extra som det går sen ska jag ha ett fast jobb.
Bröllop,bebis och hus på landet..Ja det är väl drömmen för dom flesta,även för mej..
 
Jajaja en dag i taget..
 
snart är det dags för Rockabilly kryssning och Monster Jam!!!
Ska bli sjukt kul....
Jag hoppas och ber till högre makter att jag får pengar från Csn...För pengar från Soc får jag EJ...
Så därför måste jag jobba som en idiot för att få ekonomin att gå runt...
Jag är sjukt nervös inför S och mitt möte ang barnen i Familjerätten "idag" kl 13.15...Varför vet jag inte...Har varit där nu ett antal gånger och samma visa varje gång.....Grrrrrrrrrrrrrrr
 
men men jag hoppas för barnens skull att S och hans kärring inser vad dom sysslar med och bryr sej om barnen...Hoppas..........
 
Nej nu får man ta och lägga sej här så man orkar med fortsättningen av natten och morgondagen...
 
Ja vi förlora våran "groda" i Måndags:(
Men allt har en mening,och även detta...;(;(
 
Bye bye
 

Takida&JLT.........Åfesten

Åfesten...
Takida och John Lindbergs Trio♥
Japp det blev en helt galen och lyckad kväll med Ica..
Först jobba jag lördag mellan 7.30 till 14.sen hem och fixa ordning sej och umgås med mina fina.Sen iväg med 19 bussen till Etown för att möta upp Ica på stan..Sen begav vi oss mot Strömsholmen där 2 av mina favvo band spelar under kvällen!
Först ut var ju då ett av Sveriges bästa RockaBilly band.
John Lindbergs Trio!
Fy helvete vad det svängde och vilken energi dessa boys har..
Jga hade gås hud efter giget..
Sen så var det dags för TAKIDA....
Och det blev så jävla bra som jag trodde,dom äger helt enkelt.....
Ja sent blev det Micke körde hem mej så jag var hemma i sängen vid 3.30 i natt och gick upp igen 5.30 då det var dags att göra sej iordning för ett jobb pass igen..
Lagom pigg man var...Eller inte..
Men det gick kanon på jobbet trots svacker av trötthet.
Men allt detta är det värt för att få ha sett dessa underbara band....
Ett minne som alltid lär leva kvar.
Jag hoppas det blir fel tillfällen där man kan gå och se dessa band..
Jajaja den dan den sorgen..
 
 
Imorrn börjar trollen dagis igen,skönt med rutiner igen..
Barnen längtar dit och det är ju skönt så det är inte är tvärtom..
Jag ska till skolan och hämta en bok så jag kan börja kursen Geriatrik så jag blir klar med den så fort som möjligt så jag får mina Poäng och mina pengar för hösten!!!!
Så nu gäller det att ösa på här med pluggeriet,jobba så mycket man kan och orkar,och se till så vardagen flyter på som vanligt...
 
Har en hemlis att berätta oxå;)
En ledtråd får ni i en liten bild....
Resten får ni räkna ut själva.....
Allt är i ett mycket tidigt skede lixom.....
 
 
 
 

JOBB!!!!!!!

Japp jag har fått JOBB!!!!;)
Min bästis Erika bad mej att maila hennes arbetsgivare solhaga gruppen igår:)
Dom har ett kortis för hjärnskadade penionärer här i Malmköping..Ica jobbar där oxå..
Imorse ringde dom och jag skulle komma dit kl 13 idag.jag fick skriva anställnings avtal på direkten!!!
Börjar INTRO imorrn kl 13 sen på fredag,sen jobbar jag vanliga pass i helgen:)
Fan vad nice.....Ett Tim Vik men ändå..
Det är ett jobb som jag kan ha även fast jag pluggar!!
Extra inkomst tackar man inte nej till direkt!!
Är så förbannad på CSN och skolan så allt suger verkligen!!
Hade jag vetat allt detta som jag vet nu så hade jag pluggat hela sommaren!!
Jag får inget från CSN förns jag har pluggat en kurs till på 100 P!!
ingen har informerat mej om att 1 kurs jag vallidera i räknades inte in i höstens pengar..
Så när läraren sa att jag låg före i skolan så var det fel...Jag ligger efter 100 P istället!!
Så nu på måndag börjar jag skolan och då ska jag börja läsa kursen "Geriatrik".
Min lärare tror att om jag pluggar riktigt hårt så kan jag klara den kursen på 3 veckor!!
Jag hoppas verkligen det för nån hjälp fråjan soc får jag EJ heller....
Pga att jag är vuxen studerande!!
så jag överklaga beslutet och idag ringde soc handläggaren som hade pratat med soc chefen så dom betala halva hyran iallafall.Resten får jag avbetala av!!!!!! Men fan vad dåligt jag mår utav detta.Hyran är det viktigaste att betala för att ha tak över huvudet.Sen är det mat på bordet!!
Sen får man ta det andra sen!
Men nu hoppas jag att jobbet kan ge mej så pass mycket så jag kan betala in resten av hyran så fort som möjligt!!
Ja fy faaaaaaan för dessa jävla myndigheter!!!
Idag var vi på Malma Racing och kolla crossar.
Ollie vill ju ha en cross och jag funderar på att köpa en till julklapp/Present åt honom om man hittar nån rätt så skaplig för rätt pris.Han måste ju ha kläder oxå men det skulle vi kanske få köpa av Cicci tjejen som har Malma Racing...Annars får det bli Biltema där dom har billiga cross kläder..
Vi får se hur det blir men en cross ska prinsen ha...
 
Tindra kommer säkert oxå för hon är så våghalsig av sej(som mor sin;) )
Men hon är rädd för ljud så hon kanske väljer att rida häst istället..Hahahahaha
 
Jaja allt för mina älsklingar.

Imorrn ska jag med Ollie till Öron och kolla hans rör.
Sen hem och till jobbet.
Nu säger jag hej svejs!!!!
 
 

RSS 2.0