jag är just jag...




Jag är stark för att jag känner mina svagheter...
Jag lever för att jag är en fighter...
Jag är klok för att jag har varit dum...
Jag skrattar för att jag känt sorg…
Jag är den jag är för att jag levt som jag gjort,
♥ och jag är stolt över att vara jag.♥



vardag igen skönt

ja då var påsken slut,skönt.
denna påsk har varit en påsk med sjukdomar,igen.
ollie har hostat tills han spytt och har haft feber toppar:(
Tindra har haft hosta och feber toppar.
jag har legat med hosta och snorig.men nu så börjar allt återgå till det normala,man får sova på natten så det underlättar en hel del.
jag lämna ollie på dagis imorse,sen gick jag hem mata tindra sen la jag henne,satte mej själv vid datan så jag fixa så dom drar hyran imorgon.får min mamma penning då så då måste jag  se till så hyran dras först.sen fixa jag tradera vinsterna så det oxå dras imorgon.
sen så får jag betala resten av räkningarna då jag får soc pengarna.förhoppningsvis så får jag dom på fredag.
såg nu på FK sida att jag har fått bostads bidraget godkänt oxå.2000 kr får jag..och den första utbetalningen är på fredag så då får man betala in lite räkningar.
sen får jag försöka köpa hem lite mat redan imorgon då jag&barnen  och mamma ska in till eskilstuna för att köpa lite blommor till min balkong.jag ska iallafall ha blommor på ena balkongen(har ju 2) men använder oftast bara den vid vardagsrummet så det blir den som kommer att bli blommor på.
sen så får resten av pengarna gå till mat och till barnen.för man är ju lixom inte rik om man säger så.
jaja men man klarar sej på nåt sätt.
ja sen är det valborg nästa helg,då kommer stefan hit och ska fira med oss.vi ska gå upp med barnen och kolla på brasan sen ska vi göra nån utflykt med barnen om vädret tillåter.
jag coh stefan är fortfarande IHOP!
men vi bor på varsitt håll och försöker att ses på helger.
och skilsmässa bli det!
vi funkar fan så mycket bättre särbos!!!!
och allt känns så mycket bättre så här.
stefan går på sina AA möten i flen där han även bor.han går även på AA möten på kvälls tid på onsdagar,han går på Sion kyrkan på tisdagar och äter och träffar andra människor sen så håller han på med körkortet på em tid i veckorna när han har jobbat klart eller är färdig på sina AA möten.
så just nu känns faktiskt allt rätt så oki!
fast visst ibland kan det kännas fördjävligt och enormt jobbigt!! men jag evt att allt blir bra i slutänden och jag vet att detta är det enda vettiga/riktiga beslutet!!! vem vet om 3-4 år vad som händer men just nu så finns det inget annat alternativ än just detta!!!
jaja men men vad har hänt mer,ehh nja jag vet inte.
jag sitter och tok läser en blogg:)
mirka 10 barns mamman:) vilken kvinna,vilken familj!!!
och till nyår kommer bebis nr 11!!!!!! tänk er 11 barn!! pappan i familjen har 2 barn sen tidigare så han blir 13 barns pappa!
det är så man storknar,men inte av att jag tycker dom är totalt knäppa,utan den enorma kärleken dom har till barnen och till varandra! att dom verkligen kan hålla ihop en sååååå stor familj med all den kärlek och omtanke dom ahr till varje barn och varje barn får UPPMÄRKSAMHET!!
helt fantastiska människor!
läs gärna mirkas blogg..den är fantastisk...
http://minbebis.com/blogg/tiobarnsmamma/
ja sen så måste jag fixa iväg lite kläd paket som jag har sålt på tradera oxå:) alltid lika kul att få in lite extra slantar,inte mycket men det är bättre att någon annan får glädje av kläderna,ska rensa ut lite mera saker här lite senare.
min skrivare får jag ej igång så jag måste låna en skrivare så jag kan skriva ut schenker avier,får fixa detta på torsdag så jag får iväg alla paket då..men det löser sej nog.
nej nu ska jag ta och slänga in tvätten i torkis.
men ni får ha en underbar dag:)
Oliver sitter och pärlar;)
Tindra är på ett riktig bus humör ;)

Wallies mm

japp jag har nu suttit och FYNDAT på Tradera åt mina små troll:)
det blev jättefina Wallies att fästa på tapeterna,den övre texten här ska sitta ovan för tindras säng;)visst är den söt?Nalle puh figurerna ska sitta vid olivers sida av rummet (han har redan cars motiv ovan för sin säng)
och hello kitty motiven ska ju självklart sitta på tindras del av väggen.ja för dom ska dela rum till och börja med nämligen,sen får vi se hur det blir..men att köpa wallies är ett jättebra sätt att förnya och sätta lite personligt avtryck i rummet..istället för att tapetsera om och hålla på..sen är det ju så lätt att bara ta bort wallisarna när dom har tröttnat på dom eller vill ha nya..
billigt sätt att förnya och barnen blir glada:)kanon :thumbup:
NY Väggord Wallies pryda Väggen : Once Upon A Time There Was
Wallies ~ Nalle Puh & Vänner kramas ~ Väggdekor 60*33cm
Klicka för att stänga fönstret
sen så fynda jag (billigt blev det kan jag lova)ca 300 för ALLT!!!och det är tamefan billigt så det skriker om det! för man måste tänka på varenda öre nu..för jag vete sjutton hur det blir med ekonomin ett tag fram över,kämpigt lär det bli,kämpigt som fan.;( men barnen får ALDRIG bli lidande för det.ALDRIG!! då då är det perfekt att fynda på tradera.och jag måste erkänna,i love it!!!
Jeans, baggy byxor, stl 74, Lindex.
ett par jätte söta baggy jeans till Tindra
*Nytt* Spindelmannen/Spiderman shorts (98) utrop 1:-!!
ett par shorts (spindelmannen) till Oliver
*Nytt* name it Jeans & två tröjor (98) utrop 1:-!!
2 tröjer+jeans till ollie
*Nyskick* Spiderman/spindelmannen Badbyxor shorts (98/104)
badshorts till ollie
tunika/klänning till tindra
Klicka för att stänga fönstret
Baggy jeans
baggy jeans till ollie
NY regnjacka från Bamse Lindex i stl 80 alla lappar kvar!
regn jacka+byxer  till tindra
NYA regnbyxor/galonisar från Bamse i stl 80 lappar kvar!
inatt så vakna tindra 3 med feber och hosta:( så jag gick upp med henne och gav medicin och lite mat men hon ville inte somna om,så kl 6.30 vakna ollie och jag fixa ordning barnen och gav dom frukost och jag drack min 4e kopp kaffe redan då:)
sen gick vi och lämna ollie på dagis,dom skulle måla sej till påsk kärringar idag:)
sen tog jag en promenad ner till Nadja,hade köpt ett regnställ till ollie:)(fodrat) men det gör inge för han kan ha det i höst/vinter sen så det blir kanon..har köpt ett vanligt regnställ av en kompis som ollie får masser av kläder ifrån,så då har han även ett nytt sånt snart.han måste ha ett nytt galon set till dagis oxå såg jag.hans byxer börjar gå hål i rumpan på:(jaja får försöka hitta ett till set på tradera som inte blir för dyrt..
köpte ett didriksson regnställ av nadja för 100 kr:)
sen gick jag hem och tindra sov och somna igen när jag la ner henne i sin säng.hon är helt färdig och slut stackaren.
och jag är trött,får feber toppar,och har fortfarnde ont i halsen och hostan har gett med sej lite tack vare Cocillanan jag hämta ut i går. det är verkligen en mirakel medicin mot hostan! så jag har fått sova inatt,ja med undantaget då att jag var tvungen att gå upp kl 3:( men men det är sånt man får ta ibland tuvärr.
annasr känner jag mej helt utpumpad..skulle på möte i flen idag egentligen,men jag avboka tiden för jag orka helt enkelt inte gå..jag orkar inte gå pga halsen och mina feber toppar och sen ha med sej en sjuk liten Tindra är ej heller så himla bra,så nej mötet får jag helt enkelt ta en annan dag!
igår så baka oliver och jag neger bollar,eller som oliver sa och oxå gjorde "bajskorvar" :D
han kunde ju inte rulla dom som en boll,men en korv kunde han göra och det var enklare,så då blev det en "bajskorv" :D och gott blev det oxå;)
nej nu ska jag ta tvätten och försöka ta tag i snabel draken oxå innan det är dags för hämtning av min lilla påsk kärring från dagis:)
puss på er och ah en underbar dag och en underbar påsk helg.....

ny dag,nya möjligheter

Ja här sitter man igen då,vid bloggen.
har haft en rent ut sagt en helvetes natt:(
Tindra är förkyld och har haft jättehög feber:( hon har bara legat och yrat och gråtit och gnytt hela tiden.
vid 4 imorse då la jag henne på min mage och hon somna direkt och jag somna oxå så där låg vi till 6 då oliver vakna.
så lite sömn fick vi ialla fall,men nu ligger tösen och sover och hoppas hon får sova ett tag nu..det behöver hon,jag med men jag kan inte sova just nu..
jag själv är oxå lite förkyld och har så ont i halsen,men den börjar att avta nu men jag känner mej absolut inte på topp,febrig,snorig och ja allmänt trött/sliten.

Igår kröp Tindra sina första riktiga krypsteg!! äntligen! så länge som hon har försökt men inte vågat ta steget,men så igår,tjofs så kröp hon,oj vad mamma blev lycklig:)





så här trött var tindra en dag så hon somna sittandes i sin säng:(
sötnöten där;)
ja idag så blir det en promenad efter dagis hämtningen,handla lite tills kvälls maten.
har städat/tvättat nu på morron så det är klart.men man orkar inte så mycket när man inte är så pigg.
men saker måste göras ändå,för det sköts inte av sej självt konstigt det där alltså..

ja annars då.det rullar på.stefan var här i helgen och tog ut oliver på en liten fiske tur så fick jag sova/vila lite,tindra hon sov hon oxå..så det kändes skönt.
det känns faktiskt skönt att stefan och jag funkar så bra ihop när vi inte bor ihop och ses varje dag.konstigt alltså.men så är det.
när han kommer så hjälper han till med barnen och hemmet,det har han aldrig gjort förut tex.
han säger att detta var nödvändigt för honom detta drastiska helt oförlåtliga misstaget,han säger att detta fick han att verkligen vakna upp och se vad som verkligen betyder nåt.
ja men varför kom det nu och inte förut?
det är min stora fråga?
varför måste det gå så här långt som att vi inte kan bo ihop och att man måste skilja sej innan han ska fatta nåt?
det är för jävla tragiskt rent ut sagt!
men om det är bättre för oss att vara särbos och ses på helger så är det helt oki för mej,och det blir även bäst för barnen då oxå ju,om både mamma&pappa mår bra.det är väl ändå det viktigaste;)
nu i påsk helgen ska stefan komma och vi ska måla påsk ägg och pyssla lite med barnen,äta lite påsk mat och frossa i en massa godis:):)
oliver har valt sitt påsk ägg redan;) så nu fattas det bara att fylla med en massa godis i.

så nu säger jag till er därute redan nu;)





Oliver&Tindra♥ ♥

Detta inlägg kommer att BARA handla om mina skatter.
vart har tiden tagit vägen?
Oliver,min prins du är drygt 3 år nu,stora killen,du börjar bli en helt egen person,en individ på väg in i livet..
ojoj vad mamma ska behöva oroa sej för ditt och datt,när du ska börja skolan osv..
mamma älskar dej villkorslöst,inget kan ta bort det från mej.
du får mej att skratta,gråta,bli arg,ja du får mej till allt,du får mej att bli totalt galen med din trots och envis het(det har du fått av mor din:) ) du får mej ibland att tänka vad det så här det skulle bli att vara mamma? JA du får mej att tänka och känna precis varje känsla..jag har ångrat mycket i mitt liv det ska ni veta och även gudarna,men jag ÅNGRAR inte en minut att jag fick bära och föda dej min älskade son..att få vakna varje morgon brevid dej och dina fingrar rullar mitt hår,det är så mysigt och så mycket kärlek i det.du fick mej att vilja leva,att få känna att livet är värt att leva.jag hade fått ett liv till att ta hand om..du är faktiskt mitt hela liv och mer därtill..och det viktigaste är att jag fick JUST dej;)
men det du får mej mest i livet är att känna KÄRLEK!!! :love:
du är kärlek.
Nyfödd Oliver :love:
Tindra min prinsessa:)
du har hunnit bli 9 månader redan,en stor tjej,på alla sätt ;)
var och vägde och det idag på bvc:)
11,105 G
72 cm Lång
46 cm i huvudomfång
du är en liten bastant tjej med valkar både här och där:):):)
man ser redan nu vilken liten envis tjej du är,och vilket humör när du inte får som du vill.och när brorsan tar dina saker ifrån dej..ojojoj vad ska du bli när du blir stor? nya mike tyson kanske;)
jag säger samma saker till dej som jag gjorde till oliver här ovan:)
du börjar bli en helt egen person,en individ på väg in i livet..
ojoj vad mamma ska behöva oroa sej för ditt och datt,när du ska börja skolan osv..
mamma älskar dej villkorslöst,inget kan ta bort det från mej.
du får mej att skratta,gråta,bli arg,ja du får mej till allt,du får mej att nästan tappa förståndet vissa nätter då du knölar in dina fötter mellan spjälerna i din säng,tösen min du har inte förstått riktigt varför mamma har satt upp spjälskydd i sängen va???:):)du får mej att le när du står där på golvet i krypställning och gungar,ska jag våga ta steget,nja inte idag...men idag var det riktigt nära till att du tog steget..så snart gumman min så kryper du,snart så.innan april är slut då är det full rulle på krypandet ska du se.och mer jobb för mamma och mer att oroa sej för..jaja men vad gör det?att få vakna varje morgon av ditt joller i sängen och se dej med ett stort leende varje morgon när jag tar upp dej,det gör min dag lyckad,det är ren och skär lycka i en mammas hjärta.
är det så här det var att vara 2 barns mamma,ett rent helvete ibland,men oxå helt fantastiskt,UNDERBART!!du & storebror är faktiskt mitt hela liv och mer därtill..och det viktigaste är att jag fick JUST dej;)
men det du får mej mest i livet är att känna KÄRLEK!!! :love:
du är kärlek.
Nyfödd Tindra :love:

Jag önskar dig inte guld, mitt barn 
ej heller pengar och makt. 

Jag önskar dig modet att vara dig själv 
och stå för det du har sagt.

Jag önskar dig inte en stenfri väg, 
men kraften att vägen gå. 

Jag önskar dig kärlek i rikligt mått 
och vänner att lita på.

Krama mig ofta så blir jag glad och trygg, 
låt mig känna mig älskad även om jag varit stygg. 
Stå fast, ni som är vuxna, trots mina prövningar och test, 
för även om jag klagar är ni ändå bäst. 
Visa mig i handling vad respekt är för någonting, 
lär mig se det vackra i världen runt omkring. 
Tala om att jag duger just precis som jag är, 
och låt mig höra ofta att jag är er väldigt kär. 
Låt vårt hem vara ett ställe där tolerans och kärlek bor. 
och kom ihåg att man kan leka även om man blivit stor!!!

 

ÄLSKAR ER!!!

Mina absoluta fina hjärtan :love:


idioter!!!!!!!!!!

jag har bara en sak att säga till er alla som snackar och tisslar bakom ryggen och tror att vi/jag inte ser eller fattar nåt.
FUCK YOU!!!!!!!!!!
sköt era egna liv,eller har ni inget därför ni lägger all energi på mej!!!??
bara för att stefan är ute med oliver så tisslas och tasslas det.WTF!!! herregud det är hans son!
jag och stefan ska SKILJA oss,vi har 6 månaders betänke tid,pga att vi har barn under 18 år,så vi kan TIDIGAST skicka in det avslutande pappret i oktober och SENAST i april 2012!! så nu vet ni det.
men skiljas ska vi.
och stefan har fått en jour lägenhet i flen på missbruks enheten ska flytta in dit på måndag fick han reda på idag.han går på möten där(AA Möten) och ska även gå på kvälls tid när han ändå ska bo i flen en tid nu framöver.
jag ska bo kvar i lgh för barnens skull.
och jag och stefan kommer att ses varje helg,och göra så mycket som det bara går med barnen och för barnens skull.
så sluta tissla och tassla bakom ryggen för det sårar och gör ont.men det kan ni väl inte fatta som lever så jävla perfekta liv själva...
FY FAN!!
patetiskt det är vad det är.
och en sak till,jag VET vad jag gör och vad jag vill med mitt liv annars hade jag inte gjort detta val.
och jag vet även att jag älskar setfan jag kan inte slänga bort mina känslor,jag har faktiskt känslor..
jag vet oxå att stefan har en sjukdom,ALKOHOLISM/NARKOMAN!!!!!!!
det är faktsikt en sjukdom,läs själva dom 12 stegen i AA och vad ett missbruk innebär.
jag FÖRSVARAR inte stefans handlingar ABSOLUT INTE! men mycket av mitt val denna gång grundar sej i att jag VET att stefan inte hade gjort det han gjorde om det inte var för ALKOHOLENS skull.
för när alkoholen kommer in så kommer även psykopaten in..
så enkelt är det.
och jag vet att ALOKHOLEN gjorde detta.
därför är det lite lättare för mej att ta detta val.hade han gjort detta utan alkoholen ja då hade valet blivet ett annat oxå:(
då hade jag inte ens velat ha nåt att göra med stefan:(

sen en sak som gör mej skit förbanand är att vi har faktiskt 2 barn ihop,det betyder oerhört viktigt för mej att barnen ej blir lidande för att vi inte ska bo ihop,dom blir ju lidande så det räcker ändå,men det är ju tuvärr oundvikligt:(:(
men man måste nu göra det absolut bästa så dom får träffa pappa så mycket som det bara går och är möjligt.
för barnen har inte valt sina föräldrar,dom älskar båda sina föräldrar villkorslöst och innerligt oavsett vad dom gör.
jag kan inte ens tänka mej att ta bort deras pappa ur deras liv.
jag blir så arg på stefans andra barns mamma,hon har nu skickat döds hot och en massa sms ut till stefans arbetsgivare och sagt att stefan är en sån jävla psykopat och ja en massa hot och anklagelser och jag vet inte vad vad hon har gjort,hur fan kan hon göra så mot sina egna barns far??
så alla dessa sms är nu sparade.
det spelar ingen roll hur jävla arg och lessen jag är på stefan,likt förbannat är han pappa till mina barn.

men men nu får man ta en dag i taget och vi får bygga upp våra liv efter nya förutsättningar.
jag håller på med en massa pappers göra,skickat in för nytt bostadbidrag och för underhålls stöd för barnen.och att stefan ej är folkbokförd här längre.annars kan jag inte göra ett dugg:(

sen så har jag pratat med stefans soc handläggare och hon har lovat att varken jag eller stefan blir utan pengar.utan hon handläggar vårat ärende och hon gör separata utbetalningar och det hon ville ha var kopian från tingsrätten och datumen för betänketiden,så det  är nu fixat.
och hon har även pratat med stefan i telefon och mej så hon har hört bådas versioner och vet att detta är vårat beslut.
så det känns skönt att veta att man ej blir utan pengar,för jag går snart ner i lägsta dagar i mamma penning,och då blir det jävligt taight ekonomiskt,men det lär det ju bli endå.
men man måste överleva och göra så gott det går.barnens behov först!!!

usch och blä..nej men annars rullar vardagen på,det är självklart skit jobbigt och tufft,men det måste ju gå,iallafall så måste jag vara stark för barnens skull och se till så deras vardag rullar på så gott det går..

BEHÖVER JAG SÄGA NÅT OM DENNA BILD????
EHH NEJ JAG TROR FAN INTE DET.




Förlåt dig självFör allt du hatar hos dig själv - förlåt dig själv.
För allt du skäms över.
För allt du är stolt över.
För allt du vill dölja.
För allt du vill visa upp.
För allt som inte blev som det skulle.
För allt du är.
För allt du vill vara.
Förlåt dig själv.


Mammas fina skatter här i livet :love:
ni är mitt allt,ni är dom viktigaste i mitt liv,inget kan ta det ifrån mej.

:(:( sad eyes

Att vara stark är inte 
att aldrig falla, 
att alltid veta, 
att alltid kunna. 

Att vara stark är inte 
att alltid kunna hoppa högst eller vilja mest. 
Att vara stark är inte 
att lyfta tyngst, 
att komma längst eller att alltid lyckas. 

Att vara stark är att se livet som det är, 
att acceptera dess kraft, 
att ta del av den, 
att falla till botten, 
slå sig hårt och komma upp igen. 

Att vara stark 
Är att våga hoppas 
när ens tro är som svagast. 

Att vara stark 
Är att se ljus i mörkret och 
att alltid kämpa för att nå dit.

loved you once..
love you still..
always have..
and always will..

 

usch och fy helvete säger jag.
detta är ett rent helvete.
jag ÄLSKAR Stefan..
HELVETE,HELVETE,HELVETE..

varför finns känslor överhuvudtaget???
varför ska allat kännas så svårt..
varför ska beslutet kännas som om det inte är rätt?
varför ska allt kännas så fördjävligt??
varför ska ALLA andra säga vad jag ska göra och vad som är bäst för mej och bla bla bla?
varför älskar jag en man som faktikst har gjort det som man absolut inte får eller ska göra?
varför finns det vänner som säger att dom är vänner när dom inte äns kan respektera mina tankar och känslor?
undrar jag om ni var i min situation hur ni  skulle göra???
släkt och vänner ska finnas där i vått och torrt oavsett vilket val man väljer,annars är dom inget att ha.THATS IT!!

jag säger inte att jag ska ta tebax stefan,absolut inte,vi ska ha varisn lgh och allt sånt,men jag kommer iallafalla att träffa stefan och fortsätta finnas där,både för min och barnens skull.jag älskar han fortfarande och hade jag inte gjort det så hade allt känns så mycket enklare.tro mej.
men en varsin lgh och allt sånt är ett måste,annars kommer inget att funka.och tar inte stefan all hjälp han kan få nu så då vet jag inte om jag kommer att finnas där till slut för honom oavsett vad jag känner:(
han har nu fått en lgh i flen på missbruks enheten tills vidare,han var och kolla på lgh i går här i byn,nu väntar han bara på svar.
han jobbar fortfarande och det är en trygghet för han just nu att ha den grunden så inte allt faller.
det VÄRSTA i allt detta är att stefan INTE kommer ihåg ett dugg från den helgen och vad han har gjort mot mig och barnen!!!!!
han VET INGET!!!
han bara grinar,har sån jävla ångest för vad han har gjort.och han säger att han innerst inne hoppas på att han får dö istället för att ha denna ångest för vad han har gjort!!!
och detta gör så ont att se/höra och veta att han verkligen inte vet vad han har gjort.plus att jag vet att det INTE är Stefan som har gjort detta mot mej egentligen.utan ALKOHOLEN!
när alkoholen kommer in så kommer oxå psykopaten in i stefans kropp.presis som på alla andra missbrukare tuvärr:(
hade inte alkoholen funnits med i bilden så hade allt varit så annorlunda,vi hade haft en hel familj fortfarande.



Kung Alkohol...

Känner du mig?

Jag är den störste brottslingen i historien.

Jag har dödat flera människor, än som fallit i alla krig i hela världen.
Jag har gjort människor till vrak.
Jag har förvandlat förhoppningsfull ungdom till hopplösa samhällsparasiter.

Jag har fört oräkneliga miljoner in på dåliga vägar.
Jag har förstört de svaga och krossat de starka.
Jag har gjort visa män till dårar.
Jag har lagt ut snaror för den oskyldige.

Den förtvivlade, fattiga hustrun känner mig.
De hungriga barnen känner mig.
De föräldrar, vars hår grånat i sorg över barnen, känner mig.

Jag har ruinerat miljoner och ska försöka ruinera många miljoner till.
Mitt namn är Kung Alkohol!


SINNESRO BÖNEN!!!!



Gud, ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra,
mod att förändra det jag kan,
och förstånd att inse skillnaden.

Låt dock aldrig min sinnesro bli så total
att den släcker min indignation
över det som är fel, vrångt och orätt.
Att tårarna slutar rinna nerför mina kinder
och vreden slocknar i mitt bröst.

Låt mig aldrig misströsta
om möjligheten att nå en förändring
bara för att det som är fel är lag och normalt,
att det som är vrångt och orätt har historia.

Och låt mig aldrig tvivla på förståndet
bara för att jag är i minoritet.
Varje ny tanke startar alltid
hos en ensam.




varför blev det så här?

VARFÖR??? det är frågan jag ställer mej hela tiden..IDAG känns det fruktansvärt,värre än det har känts fakstiskt:(
jag lämna ollie på dagis imorse och strax efter jag kom hem så kom advokaten för att prata om brottet och vad som nu kommer att hända fram till rättegången osv.fallet är redan färdigt för åtal så nu skulle advokaten prata med åklagaren så fallet kommer till rättegång så fort som möjligt:(
socialen ringde oxå och fråga mej hur det gick med  allt och hur jag och barnen mår..vad ska jag säga,kan ju inte säga att man mår direkt bra;(
barnen tar det väl helt oki,visst oliver var helt otröstlig igår och skrek och sakna sin pappa,och han bara ville att pappa skulle komma hem.
varför i helvete skulle det bli så här??? VARFÖR?????
jag känner mej helt tom och maktlös,vet inte vad jag ska göra snart.
jag vet en sak och det är att jag måste bygga upp ett liv med bara barnen nu,och att stefan får bygga upp sitt liv.
jag ÄLSKAR fortfarande stefan,och det är det som gör sååååå ont.
vi pratar i telefon varje dag och han är så ångerfull och han säger att han minns inte ett dugg från denna helg..och han bara gråter och förstår att han har förstört mitt/våra liv och att han har förstört sitt liv oxå genom att gjort detta och på så sätt även förlorat oss och sina barn.
jag kommer alltid att finnas i hans liv,men inte under samma tak.och inte som GIFTA...:(:(
just nu vill jag bara fokusera på barnen.
advokaten och socialen sa åt mej att hjälpa/stötta stefan i bostads sökandet så att han får tag på en lgh så fort som möjligt för att jag ska slippa att ev att han måste bo här under skilsmässo processen och tills han hittar en egen lgh..
det vill ju inte jag med tanke på dom känslomässiga bitarna:(
jag vet att stefan i nyktert tillstånd inte gör en fluga förnär,men jag kan inte lita på stefan längre och jag vill INTE att han ska behöva bo här under tiden.men som soc/advokaten sa,"du har ingen laglig rätt att slänga ut han på gatan"
pga att vi är gifta och ja jag vet det oxå,men vad ska jag göra??
jag kan och vill inte att stefan ska vara här under denna jobbiga tid,det är jobbigt som det är.
har sagt att självklart kan stefan komma över nån timme och leka med barnen och vi måste ju lixom sätta oss ner vi 2 och bara prata ut och komma överens om hur vi ska fördela sakerna osv.vi är ju för fan vuxna och måste ju kommunicera och göra det bästa för våra barn för i helvete..
alltså jag VILL och KAN inte förlora stefan,jag älskar han för mycket för det,kan låta jävligt dumt för er,pga av vad han har gjort mot mej jag vet.men jag kan ej rå för vad mina känslor säger,det går inte.
han får ha en egen lgh och jag bor här med barnen och sen får han träffa barnen och sen så har hans andra barn oxå ett hem hos pappa,sen får man se om man kanske kan hitta varandra igen och vara särbos :S
just nu vet jag ingen ting,jo en sak,jag måste tänka på barnen i dags läget.
och det enda jag vet som är säkert är,att jag kan INTE leva med stefan..oavsett hur mycket jag än vill att det ska funka ivårt äktenskap så måste jag inse att det går inte;(
jag måset må bra,för att barnen ska må bra och vara trygga/lyckliga.
det får bli skit jobbigt nu ett tag framöver tills stefan får en egen lgh,ska ringa och höra efter på onsdag och se om man kan hitta nån bra lösning för honom.
för får han bara en egen lgh så kan man försöka fixa allt det praktsika så mycket fortare och även få den hans saker och så även hans vardag börjar bli lite mer normalt,och att han då kan få träffa barnen osv.
för det är det jag vill att han ska kunna ha barnen varannan helg eller nåt utan att jag ska behöva vara orolig.
USH OCH FY FAN...
VARFÖR???
dom få som vet vad som har hänt säger att jag är såå stark och en sån klyftig kvinna.att jag kommer att klara av detta galant och att mina barn har den bästa mamman dom kan få just i detta läge.
just nu känns jag inte som en perfekt mamma:( jag är irriterad,trött,äter dåligt sover skit dåligt:(:(
jag ser till så barnens vardag funkar och att dom får mat i magen osv,men sen så blir resten åtsidosatt lite just nu.
men allt blir väl bättre så småningom när man får perspektiv på det hela..
hoppas jag iallafall.;)
jag kan och jag älskar dej stefan :love:
jag kan glömma mycket stefan
men jag kan INTE förlåta:( inte denna gång.
vad du har gjort mot mej det kan jag ta och även förlåta.
men det du har gjort inför barnen,det kan jag och kommer aldrig att förlåta:(

jaha ja jaha ja...

vart ska man börja....
det är lika bra sanningen kommer från MIG!!! och inte från en massa jävla idioter på byn som bara sprider lögner och smuts kastar en massa skit hit och dit.
jag och stefan ska separera,skilja oss.vi ska ha varsin lgh..THATS IT!!!!!
detta beror på ett stort återfall för stefan och en stor blackout som gör att stefan EJ kommer ihåg vad som hänt eller vad han har gjort.
ni som säger att han har MISSHANDLAT mej gul och blå kan dra åt helvete nu på än gång..
han slog mej,JA det gjorde han,och detta är sååå fel som det kan vara..och detta kommer ej stefan ihåg att han gjorde heller pga denna jävla alkohol som förstör...och som nu har förstört ALLT...
men misshandel som ni säger och skvallrar om är rejält överdriven..håll käften istället när ni inte vet sanningen.
jag försvarar ej stefan och hans handlingar,för det får han stå för själv,jag skiter i det,men det som sårar mej och gör mej så arg är detta jävla skvaller/skitsnack hela tiden..håll er till sanningen,och om ni inte har den,så HÅLL DÅ KÄFTEN!!!!!!!
polisen hämta stefan i söndags och blev släppt tisdag em.det kommer att bli rättegång av detta och han riskerar fängelse.jag ska träffa advokat på måndag.detta är fan inge kul alls,men det måste ju bli så här,stefan måste stå för sina handlingar.sånt är faktsikt livet.
jag har berättat detta för några av mina vänner och då hoppas och TROR man ju att dom oxå ska hålla tyst om saker och speciellt  om såna här saker.så jag ber er att HÅLLA TYST!!!! jag berättar när jag känner för det,för allt kan bli så fel annars,misstolkningar osv.snälla kan ni respektera detta???det är INTE bara MEJ det drabbar,utan stefan oxå och framför allt barnen!!!
MIN sanning är att jag ÄLSKAR Stefan,mina känslor kan jag lixom inte bara förtränga,det går fan inte..men nu gick stefan över gränsen och jag måste tänka på mina barn först.därför väljer jag att skilja mej och bo i en lgh var.och att stefan bygger upp sitt liv ännu en gång från början,med missbruks vård och terapi och en massa annat...han är far till mina barn och jag tänker INTE tillåta att barnen inte ska få träffa sin pappa,ALDRIG!!! för jag vet hur barnen far illa av att inte få träffa båda sina föräldrar.barnen älskar sina föräldrar OAVSETT&VILLKORSLÖST vad dom än har gjort.så är det.det är ju faktiskt den bittra sanningen.så varför ska jag ta bort det från stefan?
nej,det kommer inte att ske..jag tar ensam vårdnad om barnen det gör jag,och det är för deras framtids skull och deras trygghets skull..men pappa kommer att få träffa barnen så ofta som möjligt och så ofta dom vill sen..självklart.
men just nu så får stefan börja med sitt nya liv och sitt nya behandlings plan mm...och han får träffa barnen när jag är med eller nån annan..
jag ska få stöd samtal från kommunen och kvinno jouren,och även oliver ska få lite hjälp.
för det som gör mej mest ONT och gör mej mest ARG är att barnen såg allt vad pappa gjorde..dom såg att pappa slog mamma,dom såg ALLT,fatta allt....oliver vet presis vad som hände och det ser jag tydligt på honom,och det måste han få bearbeta på sitt egna vis..men han saknar sin pappa sååååå mycket,han frågar efter pappa mycket och varför han inte kommer hem:( jag försöker förklara på det bästa sättet så han ska förstå,men det är inte lätt.men jag tror ollie förstår.jag kan ta vad stefan har gjort mot mej,men jag kan fan inte acceptera för vad han gjorde inför barnen,ALDRIG,det är oförlåtligt...
jag känner mej så HEMSK att jag tar pappa ifrån dom:(:(:(
men jag vet ju att detta är det ända rätta,jag vet att allt blir bra i slutänden,det måste det bli.
jag älskar stefan,men jag kan fan inte leva med honom under samma tak,det går bara inte:(
vi kan prata i telefon och kommunucera som vuxna människor,och vi båda vill våra barns bästa,nu måste han oxå se till att fixa detta för BARNENS skull...men ALLT är upp till honom,det är hans liv och hans beslut.stöttning,ja det kan jag ge,men jag kan inte bota hans sjukdom,det kan bara han själv göra..
vi skiljer oss som vänner iallafall,och det är bådas beslut att separera..
vi kommer att umgås som vänner,det måste vi,vi är vuxna och ahr 2 små godingar ihop,dom har inte gjort nåt för att få genom lida en separation av sina föräldrar.:(
men nu är det som det är,och nu får vi göra det bästa utav situationen.
jag har skickat iväg skilsmässo pappren idag:( så nu är processen igång,nu är det 6 månaders betänketid innan man kan bli "skild" på riktig så att säga..
nu måste man fixa allt annat praktiskt,som bostads bidrag mm. :mad:
fy fan säger jag.min värsta tanke är just nu,hur i helvete ska jag klara mej ekonomiskt?????jag vet tamefan inte och detta gör mej rent ut sagt,livrädd och en aning osäker :S på allt..
men jag kan inte tänka så heller,jag måste ju tänka på barnen först,och då är inte valet så svårt..
pengar gör mej inte lycklig iallafall,och har aldrig gjort,det är bara ett nödvändigt ont.men barnen gör mej oerhört lycklig varje dag,och dom behöver jag varje sekund i mitt liv.
jaja ekonomin löser sej väl den oxå på sikt när alla papper och allt sånt är iväg skickat och allt blir klart.
just nu måste jag fokusera på barnen och deras vardag och trygghet sen får man ta allt annat efter hand.
jag ska iallafall bo kvar i lgh och det känns skönt.sen får jag hjälp från socialen med försörjnings stöd då inte min mamma penning lär räcka..sen i höst då Tindra ska börja dagis och jag ska börja plugga på distans till uska och hoppa in och jobba extra så då får man väl oxå ta hjälp från soc det är ju inget att göra åt,för jag tänker ej ge upp hoppet om min utbildning bara för att vi ska separera,aldrig.men men nu tar vi en dag i taget.

Känner du mig?

Jag är den störste brottslingen i historien.
Jag har dödat flera människor, än som fallit i alla krig i hela världen.
Jag har gjort människor till vrak.
Jag har förvandlat förhoppningsfull ungdom till hopplösa samhällsparasiter.
Jag har förstört de svaga och krossat de starka.
Jag har fört oräkneliga miljoner in på dåliga vägar.
Jag har gjort visa män till dårar.
Jag har lagt ut snaror för den oskyldige.
Den förtvivlade, fattiga hustrun känner mig.
De hungriga barnen känner mig.
De föräldrar vars hår grånat i sorg över barnen känner mig.
Jag har ruinerat miljoner och ska försöka ruinera många miljoner till.

Mitt namn är Kung Alkohol!

ja visst är det så?? varför i helvete är alkoholen laglig i samhället??det kan man fråga sej,när det är den som förstör så många familjer...den HAR  förstört VÅR/MIN,och även 1000 tals andra familjer.VARFÖR??

 

jag vill tacka till min underbara vän Caroline :love:

du dömer ingen,du stöttar och ger råd oavsett om det gäller mej eller stefan eller nån annan som behöver stöttning i sina liv.du är en viktig person i mitt liv,och kommer alltid att vara.du tror på gud,för mej är du en skydds ängel utan vingar.du har din tro,din kyrka,du är en underbar vän..                                                                 





RSS 2.0